Annemarie (56): “Ik hou van deugnieterijen en heel zeker tussen de lakens. Op voorwaarde dat er vertrouwen, respect en intimiteit is. Zonder die 3 aspecten lukt het me niet om me volledig te geven. Die grens wil ik blijven bewaken en niets doen om hem te gaan pleasen.”

Annemarie: “Op zijn foto zag ik een man van 59 met witte krullen, wijs brilletje. Hij is makelaar, heeft een kledingmaat van een ‘levensgenieter’, gaat graag uiteten. Hij houdt van intelligente humor en is op zoek naar een fijne vrouw. Zijn kernwoorden zijn respect en eerlijkheid. Hij is geen mister universe maar zijn guitige ogen en zachte glimlach trokken me erg aan. Na de eerste virtuele match volgden de telefoontjes en een eerste afspraakje volgde.

De eerste indruk was ontzettend positief. Hij was gul in zijn lach, in zijn verhalen, in zijn complimentjes. In het trakteren. We evolueerden snel.Ik had al snel door dat er naast zijn enorme lach ook iemand schuil ging die zwaarmoedig was en soms rancuneus.

Zodra we elkaar zagen kuste hij me plat. Lief en leuk. Ik genoot van alles. Het enige dat minder ging – zeg maar stroef – was de seks. Maar ach – dacht ik – elk koppel heeft wel iets waaraan gewerkt moet worden. Bij ons is het dat. Het zal iets meer tijd vragen.

Als ik terugkijk is er iets gebeurd dat me wat blokkeerde. We gingen uiteten. Al bij de aperitief fluisterde hij: “Ik ben zo trots op jou. Op ons. Ik wil dat laten zien aan iedereen.” Altijd leuk om horen natuurlijk. Plots fluisterde hij geile dingen in mijn oren. Ik vermoed dat het een wat onhandige manier was om me op te winden. Niet dus.

Niet dat ik een non ben, het voelde redelijk ongemakkelijk aan. We kennen elkaar amper. Ik was overdonderd. Hij ging naar wc, kwam terug en fluisterde dat hij een stijve had en dat hij dat even moest compenseren.

Natuurlijk hou ik van deugnieterijen en speels flirten. Maar we zitten nog niet in een relatie. Dit werkt niet bij mij. Zo’n geil spelletje moet gebeuren in volste vertrouwen, respect en intimiteit. Die basis is er nog niet. Ik werd er ambetant van.

Mijn handrem ging op en de volgende dagen zocht ik steeds meer excuses om niet meer te blijven slapen. Hij werd ànders. Ik merkte dat hij me zelden liet uitpraten. Bijna elke zin ‘kaapte’ hij weg met eigen anekdotes en voorvallen.

Het ontbrak hem aan emotie, aan emotionele intelligentie en dat heeft hij slim en sluw vrij lang weten te camoufleren.  De man is een topper op zijn werkgebied maar blijkt een brutale egoïst te zijn tussen de lakens.

Toen ging het plots ànders. Een complete U-turn. Ik kreeg steeds meer kritiek op mijn persoonlijkheid, op mijn directe aanpak die hij zo charmant vond bij start van onze match. Ik ga me niet ten volle in bed en dat stoorde hem mateloos. Omgekeerd was hij totaal niet geïnteresseerd in voorspel, lingerie vond hij maar niks, en de temperatuur in zijn slaapkamer was ijskoud, zoals zijn liefhebben. Geen muziekje of een glaasje champagne of een warme omarming.

Als we vrijden, keek hij altijd naar het plafond, nooit oogcontact, veel kreten en … klaar. Dat was het.

Toen kwam het moment dat ik er genoeg van had. Tijdens het liefdes(?)spel pakte hij ruw mijn handen, zette ze met kracht op zijn borsten en riep: knijp NU in mijn tepels. Hard…. <hijg hijg> … HARDER <luide kreun>.

Ook nu weer kijkt hij naar het plafond. Geen oogcontact. Je ligt erbij en je kijkt er naar. Nul interactie. En ik betrapte me erop dat ik mijn boodschappenlijstje an het opstellen was. Dat mijn gedachten mijlenver waren. Tja. k denk dat we beiden toen al wisten dat het over & out was.

Een gezond seksleven is zalig, amusant, geil, lief, soms ruw maar altijd met heel veel respect. En dat mankeerde volledig. Einde verhaal.

 

Het duurde niet lang om deze figuur te vergeten. Het duurde wel langer voor ik mijn zelfvertrouwen weer terug had.

Byebye egoïstische lover.

Jij verdient me niet.

 

Free Foto: by Luciann Photography @ Pexels