Ondertussen in onze Wifty mailbox, een bericht van Hilde die terug met volle goesting en veel dankbaar in het leven staat na het plotse overlijden van haar man in 2015.

HILDE: “Hallo Wifty, ik ben op level 64 van mijn leven en heb besloten om nog enkel te doen wat me diepe innerlijke vreugde bezorgt. Ik ben geboeid door mensen en hun kleren en hoe we onderling communiceren. Naast cheerleader/sistersupport 😘 (leiderschap coach heten ze dit) voor vrouwen in leidinggevende posities houd ik ook van het zichtbaar maken van je essentie in je outfit. I awake the queen in you! 👑 Ik creëer (internationale) inspiratietours voor mensen die van fashion en designers houden. Momenteel verblijf ik een aantal maanden in Dubaï, ik ben hier shoppinggids/styliste zodat je hier begeleid het prachtige, veelzijdige shoppingaanbod kan leren kennen. Wifty’s, ik droom van een Wifty reis – met alles erop en eraan – naar het bruisende Dubaï, ik zou jullie hier samen met het reisbureau Unveil Arabia van harte verwelkomen en begeleiden! 🥂
Vorig jaar ben ik 3,5 maanden in een community gaan leven. Want, na het zien van de trieste beelden van oudere mensen achter het raam van hun WZC, wuivende naar hun dierbaren, dacht ik: dit wil ik niet! En als je iets niet wil, dan moet je dingen ondernemen om te creëren wat je WEL wil. Zo sta ik in het leven, altijd op zoek naar wat deugd doet aan mijn hartje. Ik LEEF, ontdek, sta open om te groeien en voel me dankbaar voor het leven dat ik mag leiden, dat ik voor mezelf gecreëerd heb, na het plotse overlijden van mijn lieve man in 2015. Sindsdien ben ik alleen ‘en route’, toch voel ik me niet alleen, ik kan eindelijk zeggen dat ik gelukkig ben, met mezelf. En toch is er ook nog een verlangen…

MIJN IDEALE RELATIE: “Een partner die echt en imperfect present kan zijn, een man die zich eert en van zichzelf en zijn levenspad houdt en getuige kan zijn van mij op mijn pad.”

MIJN TROEVEN: “Nieuwsgierig, open, lust in het Léven, aanstekelijk, wijs, bubbelende energie, plezant, stijlvol, spontaan, levenskunstenares… dat ben jij Hilde.” Al deze troeven werden bevestigd door de vele vrienden en vriendinnen in de kaartjes/mails/brieven die ze me spontaan opsturen. Ik voel me gezegend.”

LIEFDE IS: “Wat ik zaai én mag oogsten. Liefde is mededogen voelen en beseffen dat de ander een slim verkleedde versie is van mezelf die ook maar haar/zijn best doet en naar ‘huis’ wandelt…”

FOTO’s/