Ben je het swipen op datingapps beu? Word je gek van goedbedoelde vragen over waarom je nog altijd single bent? Voel je je gefrustreerd omdat je je soulmate nog niet gevonden hebt? Valt het single leven je vooral zwaar tussen 21:00 en 05:00 uur?

(Not so) Happy Single… is de ultieme survivalgids voor iedereen die zich minder alleen en meer verbonden wil voelen. Het boek heeft een sterke boodschap van geruststelling en hoop.

NSHS… leert je vakkundig daten zodat je je beste en gelukkigste leven kunt leiden, alleen of met twee. En waarom niet met drie of meer? Altijd met een knipoog, want humor maakt alle relaties beter.

NSHS… brengt nieuwe inzichten aan de hand van pittige, eerlijke verhalen uit het echte leven. Met hartverwarmende reacties en boeiende expertise van Dirk De Wachter, Veerle Dobbelaere, Paul Verhaeghe, Jutta Borms, Mieke Mievis, Annemieke Dubois, Chris Verlinden, Ann Cuyvers, Annick Ruyts en (h)eerlijke tips van First Dates UK gastheer Fred Sirieix.

NSHS… een aangrijpende, grappige, ontroerende must-read voor iedereen die zich minder alleen en meer verbonden wil voelen en een eyeopener voor iedereen die met twijfels zit over zijn/haar relatie. Maar vooral een boek met een sterke boodschap van geruststelling en hoop.

NSHS… met een selectie (not so) happy singles voor singles door DJ en muziekmaestro Patrick Gypen.

 

Midlife experts Ann Lemmens en Hélène Van Herck – oprichters van Wifty.be en auteurs van Midlife Kick – hadden de afgelopen jaren honderden gesprekken met 40+ singles (M/V/X) en kwamen tot de conclusie dat de angst om voor altijd alleen te zijn vooral ’s avonds en ’s nachts de overhand neemt.

(NOT SO) HAPPY SINGLE IS TE KOOP IN EEN BOEKENWINKEL IN JE BUURT OF ONLINE @STANDAARDBOEKHANDEL.BE EN @ BOL.COM

Een vraag, jouw verhaal of gewoon een compliment is welkom op hello@notsohappysingle.be

 

© 2021 M-Books / Standaard Uitgeverij / WIFTY / Midlife Kick / Club W / Hélène Van Herck & Ann Lemmens

 

VRAGEN AAN DE AUTEURS

WAAROM HEBBEN JULLIE DIT BOEK GESCHREVEN?

“Om de foute 50+ beeldvorming aan te pakken lanceerden we in 2013 WIFTY, een succesvol online en offline platform dat de grootste groep 50 plussers bereikt in Belgie en Nederland. De interactie online en offline is groot, we organiseren party’s, events, lezingen en menopauzefeestjes. Het viel ons al heel snel op hoeveel alleenstaande 50plussers er zijn.

De afgelopen jaren hadden we honderden gesprekken met singles (M/V/X) en onderzochten we het singleschap. Dat gaf snel aan dat happy singles niet altijd gelukkig zijn, de moeilijkste uren zijn tussen 10 uur ’s avonds en 5 uur ’s morgens. Overdag kunnen singles het allemaal wel aan. Werken, een actief sociaal leven, hobby’s… Maar ’s avonds thuis kan de allenigheid je overvallen. Vooral het knagende gemis van een maatje, een zachte aanraking, knuffelen, intimiteit, het gevoel dat je je emoties nergens kwijt kunt grijpen je bij de keel.

Dit boek is een mix van inspirerende getuigenissen,  boeiende inzichten, een pak tips en ideeën aangevuld met de visies van experts zoals Dirk De Wachter, Veerle Dobbelaere, Paul Verhaeghe, Jutta Borms, Mieke Mievis, Annemieke Dubois, Chris Verlinden, Ann Cuyvers en Annick Ruyts. Met als uitsmijter heerlijke tips van Fred Sirieix, de gastheer van First Dates UK.

(Not so) happy single is een must-read voor iedereen die zich minder alleen en meer verbonden wil voelen, en brengt een sterke boodschap van geruststelling en hoop.”

WAAROM MOETEN WE (NOT SO) HAPPY SINGLE KOPEN? 

“(Not So) Happy Single is de ultieme survivalgids voor iedereen die zich minder alleen en meer verbonden wil voelen. Het boek heeft een sterke boodschap van geruststelling en hoop. Het boek leert je vakkundig daten zodat je je beste en gelukkigste leven kunt leiden, alleen of met twee. En waarom niet met drie of meer? Altijd met een knipoog, want humor maakt alle relaties beter. 

Hoe ervaren singles het alleen-zijn, de eenzaamheid? Hoe ga je om met donkere gedachten? Wat als je verliefd wordt op een narcist? Hoe pak je een onlinebedrieger aan? En hoe ver ga je met sexting? …

Je krijgt nieuwe inzichten aan de hand van pittige, eerlijke verhalen uit het echte leven. Met hartverwarmende reacties, leuke tips en boeiende expertise van Dirk De Wachter, Veerle Dobbelaere, Paul Verhaeghe, Jutta Borms, Mieke Mievis, Annemieke Dubois, Chris Verlinden, Ann Cuyvers, Annick Ruyts en (h)eerlijke tips van First Dates UK gastheer Fred Sirieix.

(Not So) Happy Single is een eyeopener voor iedereen die met twijfels zit over zijn/haar relatie.”

FOTO: Steven Richardson