Een hartverwarmend kerst- of nieuwjaarscadeau voor iedereen die gek wordt van goedbedoelde vragen over waarom je nog single bent. Het is aan te raden om (Not So) Happy Single te lezen onder een dekentje met een warme chocomelk met slagroom erbij. Champagne kan ook, maar dan wel met pralines binnen handbereik.

Ben je het swipen op datingapps beu? Word je gek van goedbedoelde vragen over waarom je nog altijd single bent? Voel je je gefrustreerd omdat je je soulmate nog niet gevonden hebt? Valt het single leven je vooral zwaar tussen 21:00 en 05:00 uur?

(Not so) Happy Single… is de ultieme survivalgids voor iedereen die zich minder alleen en meer verbonden wil voelen. Het boek heeft een sterke boodschap van geruststelling en hoop.

NSHS… leert je vakkundig daten zodat je je beste en gelukkigste leven kunt leiden, alleen of met twee. En waarom niet met drie of meer? Altijd met een knipoog, want humor maakt alle relaties beter.

NSHS… brengt nieuwe inzichten aan de hand van pittige, eerlijke verhalen uit het echte leven. Met hartverwarmende reacties en boeiende expertise van Dirk De Wachter, Veerle Dobbelaere, Paul Verhaeghe, Jutta Borms, Mieke Mievis, Annemieke Dubois, Chris Verlinden, Ann Cuyvers, Annick Ruyts en (h)eerlijke tips van First Dates UK gastheer Fred Sirieix.

NSHS… een aangrijpende, grappige, ontroerende must-read voor iedereen die zich minder alleen en meer verbonden wil voelen en een eyeopener voor iedereen die met twijfels zit over zijn/haar relatie. Maar vooral een boek met een sterke boodschap van geruststelling en hoop.

NSHS… met een selectie (not so) happy singles voor singles door DJ en muziekmaestro Patrick Gypen.

(NOT SO) HAPPY SINGLE IS TE KOOP IN EEN BOEKENWINKEL IN JE BUURT OF ONLINE @STANDAARDBOEKHANDEL.BE EN @ BOL.COM