Schermafdruk 2014-11-10 09.47.50 Hé hé, het is me wat met ons libido. Vroeger heette dat ‘seksgoesting‘. Nu is dat -gelukkig- wat getemperd en cruisen we lustig, vrij en vrank tussen onze lakens naar slow pret, plezier en vertier.

Vrijen dat de stukken eraf vliegen, is er niet meer bij. Tenzij we een nieuwe (jonge?) hengst hebben leren kennen. En dan nog.

Even een flashback naar de tijd van ons eerste liefje. Klungelig maar o zo lief struikelen over een nieuwe taaljargon: ik zie je graag…ik heb het liever zus…ik heb het liever zo…

Ach,  herinner je je nog de meta-lange telefoongesprekken waar maar geen einde aan kwam omdat je zelfs verliefd was op zijn stem?  En die hormonen.

Er gierden vanalles oncontroleerbaar door onze prille vrouwenlijfjes.

Het enige waaraan we dachten was : hoe zou de eerste keer in bed zijn? Eerlijk? Ik had er een duivelse angst voor. Je hoorde zoveel cowboyverhalen van hen die 1000 stappen voor waren op jou.

Gelukkig had ik een eerste liefje waarmee ik samen stap voor stap het liefdespad op ging. Met wisselend succes. Haha. Onzeker en toch aanvoelend dat het goed was. Het is iets wat je je eigen kinderen toewenst. Toch? Om op een eerste liefje te vallen waar je zot van staat en die samen met jou op zoek gaat naar wat leuk is met een wederzijds respect.

Terug naar nu. Terug naar ons libido. LIBIDO. Goesting in vrijen. Goesting in seks. Goesting in elkaar.
Veel wifties hoor ik aangeven dat het allemaal nog werkt. Mits beetje ‘tijd pakken’. En ook met behulp van een extra middeltje zoals een glijmiddel.

Recent sprak ik met Ann Cuyvers, zaakvoerster van de Erotische Verbeelding in Antwerpen. Ann is een classy lady die zich met haar zaak in een segment heeft gezet waarmee ze koppels en anderen vooral dat ene accentje wil bezorgen om het plezier tussen de lakens terug te doen opleven of creatiever te maken.

Voor allen die op zoek zijn om in stijl en met plezier een update of reboot te geven aan hun seksleven – en na 25 of 30 huwelijk kan je eraan toe zijn – is dit hét adres.

Waarmee heeft Ann mijn aandacht getrokken? Niet alleen met haar oprecht sprankelende persoonlijkheid. Maar ook en vooral met een kleine tube: een glijmiddel.

Want laten we eerlijk zijn, beste Wifty, down under wil het wel eens zo droog blijven als de Sahar in zomertijd. Ondanks een enorme goesting, wil dat niet meteen volgen. En daar bestaan glijmiddelen voor. Tussen haakjes: een glijmiddel hoort sowieso in elk nachtkastje. Net zoals elke jonge vrouw een dagcrème heeft. Zo hoort een glijmiddel binnen handbereik te zijn. Ongeacht welke leeftijd. Het maakt het liefdesspel alleen maar spannender en leuker.

Het bijzondere aan dit glijmiddel Eros Siliconenbasis is dat het satijnzacht aanvoelt en totaal niet plakt. Ann gaat zelfs een stapje verder en raadt het elke vrouw aan om élke dag een druppeltje aan te brengen. Een dagcrème voor de clitoris. Het heeft totaal geen invloed op de ph-waarde van onze ero-zone.

Ik heb het geprobeerd en ik kan zeggen: een aanrader!

Anns/Erotische Verbeelding/ advies:
EROS SILICONENBASIS 30 ML-EROS
Een druppeltje glijmidel elke dag, en je hebt zelfs niets meer nodig bij het vrijen.  Het is een glijmiddel en een massageolie tegelijkertijd. Het voelt zijdezacht op je huid en is zuinig in gebruik.  Het PLAKT NIET (zoals vele klanten zeggen van het glijmiddel van Durex) en droogt niet uit.
Bevat geen conserveermiddelen en is kleur- en geurloos.
Geschikt voor gebruik met latex condooms.
Online bestellen kan hier.  

Ga je het proberen en wil je ons discreet laten weten wat je ervan vindt? Mailen kan naar ann@wifty.be
X,
Ann

 

Schermafdruk 2014-11-10 09.47.58