Vorig jaar testte het Wifty testteam de producten van Membrasin, oa. de duindoornbesoliecapsules. De meeste testers waren laaiend enthousiast, 73% blijft de capsules innemen na de testperiode, 3/4 van het testteam beoordeelt de kwaliteit van de capsules als hoog of heel hoog en 80% zou het product aanraden aan een vriendin. Waarom?
CHANTAL: “Omdat vrouwen tijdens de menopauze vaak klachten hebben en niet weten hoe ze daar aan kunnen werken. Omega 3, 7, 9 zijn niet alleen belangrijk voor het voeden van droge huid en droge slijmvliezen maar ook cognitief zijn ze onontbeerlijk. Het grootste probleem is onwetendheid, veel vrouwen krijgen geen goede begeleiding en weten niet wat te doen. Daarom is ook de rol van Wifty zo belangrijk.”
Inderdaad, droge ogen, droge huid, droge slijmvliezen staan in de top 10 van menopauzeklachten. Veel vrouwen kampen met een droge huid die niet fijn aanvoelt. Dat hydrateren langs de buitenkant lukt aardig, maar de beste manier om je huid te verzorgen is van binnenuit. We zouden Wifty niet zijn als we niet voor alles een oplossing hebben. Membrasin bevat zuivere gestandaariseerde duindoornbesolie-extract, de olie zit vol met gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7 en vitamine A. Check it out!
🔥 Yep, we hebben een Wifty testteam. Wil jij ook graag deel uitmaken van Wifty’s Testteam en thuis supplementen of schoonheidsproducten testen? Stuur ons dan een bericht met een korte ID, je motivatie en een foto.
♣ Wifty-Partnership: we zijn selectief met wie we samenwerken, we krijgen veel aanvragen maar we kiezen enkel partners waar we zelf in geloven en die we zelf uitgetest hebben. Zoals Membrasin, die een heel assortiment producten aanbiedt, ook voor vrouwen in de overgang. Membrasin België / Belgique