Michou (51) – mama van vier (de jongste is 17, de oudste 26 jaar) – houdt van avontuurlijk reizen met heel het gezin én aanhang. Haar man en oudste zoon zijn hobby piloten, zij vliegen de hele bende de wereld rond.

Michou: “Ik reis ontzettend graag en ik doe niets liever dan nieuwe plekken zoeken, hoe avontuurlijker hoe leuker. We hebben de kinderen van kleins af aan mee op avontuur genomen, ze zijn van niets bang. Al die reiservaringen wil ik graag delen met anderen, daarom organiseer ik nu ook exclusieve reizen op maat via mijn eigen reisbureau Socrates. De kinderen zijn ouder, ik heb nu meer tijd en ik wil dingen voor mezelf doen. Ik heb wilde plannen en iedereen staat erachter! Ik leef bewuster en intenser, ouder worden is net als reizen: geniet er zoveel mogelijk van, deel je ervaringen met anderen en laat je zoveel mogelijk inspireren door andere mensen en culturen!” 

Socrates Projects: http://www.socrates-private-travel.com

helene@wifty.be