Een boek met een eigen soundtrack? Yep, we hebben voor een (Not So) Happy Single play-list gezorgd! 😎 Want zeg nu zelf, muziek verhit of verzacht de zeden. Dj en muziekmaestro Patrick Gypen selecteerde de beste (not so) happy singles voor singles. Al sinds de jaren zeventig is hij een vaste waarde in het Antwerpse nachtleven. Als dj in verschillende clubs en discotheken en als resident-dj van de legendarische Wifty Party’s was hij getuige van het feit dat liefde en muziek een perfecte match zijn en dat muziek alle emoties ondersteunt, van verliefdheid tot liefdesverdriet.
❤️ Je vindt al deze singles in de (NOT SO) HAPPY SINGLE – afspeellijst op Spotify. Open de app Spotify, tik op het menu ‘Zoeken’, typ je zoekterm ‘(NOT SO) HAPPY SINGLE’, tik op ‘afspeellijst’ en daarna op ‘afspelen’ of ‘shuffle’ om de muziek te horen. Of scan simpelweg deze QRcode. Enjoy!
🎧 SINGLES voor SINGLES
Een playlist met songs om alleen op je salontafel te dansen, om je emoties los te laten, om andere singles te versieren, voor een eerste slow, voor een hete nacht, voor de morning after…..
🔥 Must-read, must-listen, must-dance. Scan de QRcode! 😍
Foto: Marc Drofmans