Vanavond is het weer feest, voor de 3de keer organiseren we een Oldskool Belgium / Wifty party @ kasteel NieuWithof in Brasschaat.

Wifty Steffie (58) – rechts op de foto – is een graag geziene gaste, een stralende verschijning op de dansvloer. Steffie begon haar carrière als model, en dat is ze nog steeds, 50+ modellen zijn hot. ?

Daarnaast is ze zaakvoerder van Steffie’s, een hedendaagse boetiek in Kapellen waar de winkelbeleving top is, Steffie assisteert haar klanten en organiseert regelmatig modeshows en happenings. Ze geniet van het persoonlijke contact met haar klanten, heel belangrijk in deze online-wereld.

Met een grote glimlach reageerde ze de Oldskool Belgium keywords:


✖︎ NIGHTLIFE TOEN: “Ik ging graag en veel uit, liefst in clubs zoals Scandals, Boccacio, AB, Popcorn, Shampoo, Prestige, BBC en Cartier.”


✖︎ NIGHTLIFE NU: “Nu ga ik alleen nog maar naar de Oldskool Belgium / Wifty Party’s, en naar Jive Nation.”


✖︎ FAVORIETE DANSPLAAT: “Ik heb niet echt een favoriete dansplaat, ik hou van New Wave, van Talk Talk tot David Bowie. Maar ik kan me ook uitleven op Soul, zoals Earth, Wind and Fire en Grace Jones, natuurlijk! Dat was nog eens muziek. Al die hedendaagse Tomorrowland-muziek is niet mijn ding.”


✖︎ WAS HET VROEGER BETER: “Geef mij maar mijn tijd van vroeger, de echte ‘Saturday Night Fever’, dat kennen mijn jonge modellen die ik coach niet. Spijtig, want dat was heerlijk. Vroeger was de mode om uit te gaan ook leuker, lekker punky, je had een paar fantastische boetieks in Antwerpen, zoals Poor Millionaire en Pink Reptile…”


✖︎ SUCCES VAN OLDSKOOL BELGIUM: “Ik vind het geweldig. De locaties zijn top, DJ’s zijn top, het publiek is super. Het succes is dat er geen jeugd is, haha. Die bewegen niet meer, enkel hun armen zijn in de lucht. Wij dansen en gaan volledig uit de bol, op de laatste editie in Brasschaat heb ik gebumpt met mijn vriendin Kristel, op het nummer ‘Lady Bump’. Heerlijk!”

❤️ Lady Steffie, see you vanavond, vrijdag 27/9, op de dansvloer @ Oldskool Brasschaat III – From Disco to New Wave