Ja natuurlijk is het fijn om geïnterviewd te worden naar aanleiding van ons boek ‘(Not So) Happy Single’. Of dat via ZOOM kan? Of toch liever op het terras van café Hopper? Met een wit wijntje erbij. Gezellig!
 
De interesse is groot en de gesprekken zijn geanimeerd, we hebben zoveel te vertellen. Mogen we het interview nalezen voor publicatie? Tuurlijk! Wat de foto’s betreft, de fotograaf zal jullie contacteren, maar de deadline is krap dus graag zo snel mogelijk. En ja, kies zelf maar een locatie.
 
Daar gaan we dan, we hebben in onze carrière honderden fotoshoots gecoördineerd en dat doen we veel liever dan zelf voor de lens staan. Wat gaan we aandoen? Een wit oversized hemd flatteert altijd. En kopen we allebei die rode laarsjes van Essentiel? Wat denk je van hartjes ballonnen als accessoire? HELP, een afspraak maken met de kapper lukt niet meer! En er is geen budget voor een visagiste.
 
Dan doen we het vooral met heel veel humor, ons ego schuiven we opzij, het is voor een goed doel, zoveel mogelijk mensen laten weten dat we een datingbijbel geschreven hebben.
 
Op de dag van de shoot veranderen we nog van locatie, toch liever dat grote plein. Hallo mijnheer van de ballonnen, lukt het nog om ze daar te leveren? De rode laarsjes zijn prachtig, zeker in de etalage. Nu we ze voor de eerste keer aanhebben zijn ze ook prachtig pijnlijk, de voorkant loopt heel smal uit, onze tenen worden gevoelloos. Auwtch! Hey, alles voor de foto.
 
Mogen we de selectie van de foto’s zien? Zodat we kunnen zeggen welke we echt niet mooi vinden? Of nee, laat maar, we geven ons over. Alhoewel, die ene foto, die krijgt een NO GO, kan je die weghalen please? Daar lijken we wel zombies… 😂
❌ Dit weekend stonden we met interview + foto’s in Het Laatste Nieuws en Gazet Van Antwerpen. 📸  Steven Richardson maakte de foto’s voor HLN. Marc Drofmans maakte voor Wifty the making of foto’s. #NSHS #notsohappysingle
❌ Info over boek: www.notsohappysingle.be