Schermafdruk 2016-03-22 12.06.37

Dan post je op een zaterdag een berichtje over de lancering van Nestor, een gloednieuw uitzendkantoor voor 50+. De link stond er nog maar net op of de likes en sharings stroomden binnen. Binnen enkele uren hadden we reeds een bereik  van meer dan 8000 bezoekers. Què!?

Ook Nestor zelf kreeg een verdubbeling van het aantal inschrijvingen na de eerste berichten en interviews in de kranten. Ze spugen van 200 naar 400 inschrijvingen!

Op onze Facebookpagina bleef dit berichtje hoog actief. We noteren in een mum van tijd:

150 likes
32 gedeeld
8067 bereik

We werden opnieuw bevestigd in onze vermoedens: ziehier de perfecte illustratie dat er veel, héél veel  werkwillige Wifties zijn die  blij zijn dat ze via ons naar een digitaal platform werden verwezen dat op zoek gaat naar jobs voor 50+ onder het motto ‘Je bent ooit te oud om te werken’!

Dat wisten wij natuurlijk al langer ;-) 

Maar nog meer hopen we dat de initiatiefnemers van Nestor ook OPEN MIND bedrijfsleiders en beleidsmakers zullen ontmoeten in hun zoektocht naar jobs, dat ze het cynisme (check tweet van Jan Denys) dat ze tegen zullen komen opzij zullen zetten en hard aan deze kar gaan én blijven trekken.

De werkwilligheid is overduidelijk aanwezig, beste heer minister Muyters, Fons Leroy (baas van VDAB),  CEO’s en alle HR-verantwordelijken.

Reageer nu ook even snel en ACTIEF ajb, niet door uw 50-plussers richting exit te sturen maar door ze ànders in te zetten. Reageer met JOBS! Waardevolle, leuke, interessante jobs en/of projecten!

Jullie hebben de verpletterende verantwoordelijkheid om daaraan mee te werken. Toch?

SAMEN STERK!

We danken u!

ann@wifty.be