★ WIFTY’S NIEUWJAARSVRAAGJES ★ Hoe was jouw jaar? Wat zijn je goede én slechte voornemens? En je wensen voor 2020?

BEN MOULING: “Ik ben een Leuvenaar die sinds 15 jaar in Antwerpen woont, ik vul mijn dagen met Feesten & Familie, 2 keer ‘F’ en beide het allerbelangrijkste voor me. Ik kom uit een muziekaal nest, mijn broer heeft oa Bar Bakeliet in Borgerhout. Ikzelf startte 15 jaar geleden met Radio Modern, een fifties feestconcept. Daarna richtte ik Radar Events op, een burogespecialiseerd in themafeesten, dit jaar kwam het Oldskool Belgium project erbij. Als ‘Benny Blue’ ben ik ook DJ en Crooner, dus ‘music is everywhere’…”


2019: “Ik slaagde erin om op een goede manier apart te gaan wonen maar toch een familie te blijven met m’n ex-partner. Als het niet meer lukt als koppel hoeft dat niet meteen aan te voelen als een mislukking, je kan er zelfs een positief verhaal van maken als je het familiegebeuren kan verderzetten met veel respect voor elkaar en natuurlijk voor onze zoon Marcel. Daar ben ik fier, op dat ons dat gelukt is. Die nieuwe ruimte gaf me de mogelijkheid om me volledig op een nieuwe uitdaging te storten: ‘Oldskool Belgium’, feesten voor 40 plussers die op zoek zijn naar kwaliteit in het uitgaansleven. Met DJ’s uit de jaren ’70, ’80 en ’90 in de clubs en discotheken van toen. Om de zoveel jaar heb ik nood aan een nieuwe uitdaging, mezelf heruitvinden, scherp blijven, dat ben ik aan mezelf verplicht vind ik.”


2020: “Ik hoop dat ‘Oldskool Belgium’ kan blijven groeien en dat andere belangrijke festivals van ons buro kunnen blijven vernieuwen: Oktoberfeesten Wieze, Radio Modern, Retro Sur Mer, Mardi Gras op de Gentse Feesten en onze Radio Ultra Modern stage op Tomorrowland…Het geeft een goed gevoel te weten dat je zoveel creatief talent een podium kunt geven.”


GOEDE VOORNEMENS: “Nog wat meer ruimte geven aan anderen, op 44 jaar heb ik het een beetje gehad met zelf altijd vooruit willen, nu vind ik het belangrijker anderen te gaan motiveren en ondersteunen om te ondernemen. En verder natuurlijk een goede gezondheid en quality-time met de familie.”


SLECHTE: “Ik ben graag af en toe nog steeds een rebel, politiek correct zijn vind ik soms wat vermoeiend, tegendraadse mensen vind ik altijd interessanter. Don’t take anything for granted.”


WENSEN: “Toch minstens 2 feesten per jaar waar je bezweet als laatste de zaal verlaat! Ook dit jaar hoop ik weer op een fantastische samenwerking met Wifty, wat een heerlijk bende altijd!” ?