Als warming up op het yoga-seizoen organiseert Wifty Marrejan van 15 tot 22 maart een primeur: een heel bijzondere yoga-retreat à la Ibiza op een wonderschone plek in Marokko.  

De Nederlandse Marrejan woont ruim 40 jaar op Ibiza. Ze was er gedurende al die jaren zakenvrouw, single moeder, kleine zelfstandige, B&B host, store manager, appartement-verhuurder, you name it… Enkele jaren geleden besloot ze haar hart en gevoel te volgen en werd gediplomeerd yoga & soul coach.

Die energie en levensvreugde wil ze delen met andere mensen. Vanuit haar vaste stek op Ibiza trekt ze regelmatig naar andere exotische oorden zoals Marokko. Vandaar deze primeur: een heel bijzondere yoga-retreat à la Ibiza op een wonderschone plek in Marokko. 

Meet Marrejan! Ze is er voor iedereen en vooral voor 50-plussers die ‘vastzitten’. Vast in het hoofd, vast in het lichaam (bv. de menopauze), vast in het liefdesleven (met of zonder partner).

Ze haalt haar energie uit authenticiteit en vindt dat je vrij moet kunnen zijn. Iedereen heeft die prachtpower in zich en zij helpt bij het vrijmaken van de levenskracht waarmee je in je sexyness kunt komen.

“Haal de spinnenwebben uit je lijf, spring uit de knellende band. En het mooie is, iedereen kan het! Want leeftijd zit alleen in je hoofd.”

Zin om een week met Marrejan in Marokko op te trekken? Dan hebben we een primeur voor je, met name

een speciaal retreat in Marokko met 15% korting voor Wifties!

Alle informatie over dat retreat van 15 tot 22 maar vind je HIER, op haar site.

Reken op 1350 euro (exclusief vliegtuigticket) en dat omvat:

– 7 overnachtingen op een bijzondere plek
– ontbijt, lunch, diner, tea en snacks inbegrepen
– elke dag yoga les
– elke dag massages en workshops
– een kampvuur met muzikanten en dansers
– een heerlijke hamman… in bijzonder gezelschap.

(* wat ons betreft en vergeleken met andere initiatieven is dat meer dan 1350 euro waard!)

 

Yoga-programma’s speciaal ontwikkeld voor de 50méér mens

De ene yoga is de andere niet. Onder de liefdevolle begeleiding van Wifty Marrejan komt het allemaal goed. Marrejan is Yoga teacher, Hatha Yin Restorative, Wellbeing coach, Retreat guidance & Private sessions.

En ja, er zijn veel zelfbenoemde yogi’s. Stuk voor stuk lieve mensen vermoeden we maar Marrejan richt zich niet op hip en jong, maar heeft haar programma’s speciaal ontwikkeld voor de 50méér mens. Ze neemt je mee in de ‘geheimen’ van restorative yoga. In gewoon Nederlands, herstellende yoga. Een vorm van yoga waarmee je lichamelijk en geestelijk herstel bevordert. En jawel, je wordt er óók leniger van.

Tussen de middag en aan het eind van de dag 10 minuutjes op een vlakke ondergrond liggen, met je nek op een zogenaamde bolster (een langwerpig kussen). Dat geeft je nek de ruimte, en daardoor krijg je ook weer verse ruimte in je hoofd. Geloof het, dit trucje geeft je avond een geweldige boost.

Je leert dat je lichaam veel meer kan dan je dacht. Niet omdat je me met veel geweld in onmogelijke bochten moet wringen, maar omdat je me met heel eenvoudige, héérlijke rekoefeningen veel beter leert te ontspannen. Eén voorbeeld…

Iedereen zit regelmatig lang achter zijn computerscherm en iedereen vergeet gewoon om  – al is het maar voor tien minuten – eens van het scherm vandaan te stappen. Met als gevolg dat je ’s avonds soms ‘een beetje’ gaar bent. Tussen de middag en aan het eind van de dag 10 minuutjes op een vlakke ondergrond liggen, met je nek op een zogenaamde bolster (een langwerpig kussen). Dat geeft je nek de ruimte, en daardoor krijg je ook weer verse ruimte in je hoofd. Geloof het, dit trucje geeft je avond een geweldige boost.

Geen griep… dat kan geen toeval zijn!

Restorative yoga doet nog veel meer voor je. Zo heeft een studie van de University of California (San Diego) uit 2013 aangetoond dat deze yoga-vorm ook overgewicht helpt bestrijden, omdat je er subcutaan vet mee aanpakt. En ook je immuunsysteem krijgt een boost. De huidige griepgolf krijgt ons niet te pakken.

Ter info:
Voor het retreat in Marokko gelden de volgende prijzen:

 1 person, shared triple room with bathroom 850€. 1 person, shared double room with bathroom 995€. 1 person, private single room 1390€.
Prijzen zijn exclusief vliegticket. Transport van vliegveld naar locatie wordt door yogabodymindrestore georganiseerd.
Vermeld bij je reservering ‘WIFTY-KORTING’ en de korting van 15% is yours!
SEE YOU ON THE MAT!
Marrejan Oepkes yoga body mind restore