We hadden het eergisteren al uitgebreid over die steeds groter wordende groep singles. Met de focus op de nadelen.

Maar er zijn ook een pak voordelen aan single zijn! Zeker voor alle single fashionista’s. Die zitten écht niet te wachten op een man, want die hebben hun handen al meer dan vol met Christian Louboutin, Karl Lagerfeld en Derek Lam, hahaha!

De 15 leukste voordelen op een rijtje:

1) Al het geld dat je zou moeten besteden voor Valentijn, verjaardag en kerst cadeautjes kunnen allemaal naar die fantastische Prada schoenen gaan!

2) Tijdens stockverkopen en solden hoef je niemand uit te leggen waar al die winkeltassen vandaan komen. En je hoeft ze niet langer te verbergen. ;-)

3) Onmogelijk om jouw dressing te delen met iemand! Er is nauwelijks genoeg plaats voor jouw garderobe, zelfs na een uitgebreide seizoensopruiming!

4) Je kunt zo laat wegblijven als je zelf wilt als je met je vriendinnen op stap bent. Lekker blijven hangen en mee dat laatste glas drinken zonder je schuldig te voelen dat je je partner alleen thuis hebt gelaten.

5) Niemand die zich stoort aan het feit dat je na een 3de outfit wissel nog altijd niet weet wat aan te doen voor dat feestje.

6) Niemand zal je outfit keuzes in twijfel trekken. En het kan je ook niets schelen wat anderen van je outfit denken want je kleedt je alleen maar voor jezelf!

7) Je hebt meer tijd om op pad te gaan met mannen die ook dol op mode zijn. Your best gay friend! Hij zal je nieuwe Celine handtas veel meer waarderen dan eender welke geliefde!

8) Er staat geen limiet op shopping trips. Je kan de hele dag en de hele nacht doorbrengen bij Bloomingdale’s of Lafayette en je hoeft je aan niemand te verantwoorden. Behalve aan je bankkaart misschien.

9) Je hoeft je geen zorgen te maken over een gender-neutraal interieur. Je kan stapels modetijdschriften op je salon tafel verzamelen en je kan zoveel dure geurkaarsen branden als je hartje begeert.

10) Meer ruimte in de badkamer voor jouw verzorgingsproducten en parfums! En je zal nooit commentaar krijgen op dat zwarte kleimasker.

11) Je kan wat geld besparen door je wekelijkse waxbeurt over te slaan – maar écht alleen maar als je dat zelf wilt! :-)

12) Je kan gerust elke dag voor je felrode Chanel lipstick kiezen! Niemand die zeurt over dat je moet oppassen waar je kust.

13) Jouw kater namiddagen en Bridget -Jones-eetbuien zullen nooit onderbroken worden door voetbal!

14) Je kan je koelkast vol oogmaskers en gezondheidsdrankjes proppen.

15) Want je hoeft geen keukenprinses te zijn! Eten bestellen heeft heel veel voordelen. Zeker als de delivery-boy heel erg knap is, hahaha!

Bron: Harper’s Bazaar