Wat betekent liefde voor je?

Liefde is voor mij koesteren en gekoesterd worden!!!
Ik vind dat een héél mooi, alleszeggend woord.
Elkaar in waardigheid laten.
Gek kunnen doen en ook eens ernstig zijn.
Veel kunnen oplossen met humor.

Hoe moeilijk is liefde voor je?

Tot hiertoe ben ik ‘die liefde’ nog niet tegengekomen. Of wel, maar dan was het een onmogelijke liefde.  Dus is het voor mij misschien wel best moeilijk.

Wat is je passie?

Ik wil overrompeld worden, verrast worden, van zachtjes aaien tot wilde seks (hahaha).  Knuffelen en geknuffeld worden, een streel op je wang, aai over je bolleke.

Iedereen streeft naar dé liefde? Bestaat die volgens jou?

Denk wel dat die bestaat.  Als je wat ouder bent stel je toch ‘hoge’ eisen.  Ik wil mijn vrijheid niet zomaar opgeven.  De man moet ook een aanvulling zijn voor me. Dus, ik zie wel waar ik uitkomt.  Ik geloof er nog altijd in dat ‘het dekseltje’ bestaat.

Wat is jouw geheim om het te doen slagen?

Tot hiertoe is het nog niet geslaagd.  Ik moet passen voor deze vraag.
Ik denk dat je vooral jezelf moet blijven en elkaar daarin respecteren.  Niets opdringen.
Kan zelf niet verdragen dat ik gekortwiekt word dan doe ik het ook niet bij de ander  Soms krijg ik de idee dat een man niet goed weet wat hij daarmee aanmoet.  Heb ook de indruk dat een vrouw die stevig op haar eigen benen staat een man afschrikt.
Er moeten raakvlakken zijn in de interesses en heel zeker een wederzijdse interesse hebben in elkaars  bezigheden. Elkaar ook hierin aanvullen. Je openstellen voor nieuwe dingen kan het alleen maar rijker maken.
Ik vind het ook belangrijk dat je trots op mekaar bent.

Liefde gaat door de maag. Met welk zoets pakken ze je zo in?

Flan karamel! Een lekkere flan met een overheerlijk sausje dat blijft plakken… letterlijk en figuurlijk.

 

Free photo by Aricka Lewis @ Unsplash

❤️ VOLG MIDLOVE OOK OP FACEBOOK, KLIK OP HET LOGO: